31. elokuuta 2012

Kaipa se on parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Otsikon mukana mennään. Järkyttävän nopeasti on elokuu mennyt, sinne meni weekendfestivalkin! (ja nyt tulee päivitys siitä vähän myöhässä)
Perjantain ruuhkapainajaisista huolimatta lauantai päivän kuljetukset sujuivat oikein mallikkaasti, muutenkin jäi pirun hyvä fiilis koko festarista! Mahtavat esiintyjät, itse rakastuin uuteenvanhaan bändiin, Carpark North:iin, sekä rispektit Hurtsille kasvoivat! Oikeastaan Hurtsin keikka (illan viimeinen) jätti niin suuret vaikutukset, että taidan olla nyt vannoittunut fani. Voisipa melkein sanoa, että tähän menessä elämäni yksi hienoimmista hetkistä oli kun minä ja 10 000 muuta ihmistä tuijotti Theo:n intohimoisia kasvoja itku kurkussa, jalat kipeinä ja kännykät pimeällä taivaalla, samalla kiljuen, hyppien ja laulaen jokaisen kappaleen tahtiin. Kyllä, nyt kun oikein muistelen; ehdottomasti yksi elämäni hienoimmista hetkistä. Ja innostuimpa niinkin paljon, että menin tilaamaan Hurtsin ensimmäisen (ja tähän mennessä ainoan) "Happiness"  -albumin Deluxe version, missä voin fiilistellä bändiä myös Berliinin keikkapätkillä (: Kyseiseltä albumilta löytyi sitten minulle uusi, ihana kappalekkin; Unspoken. Ah, Christina Perrin "Distance" kappaleen sijasta kuuntelen nyt vain Hurtsia.


^Donkeyboy oli myös yksi päivän odotetuimmista artisteista & tottakai festariruoka maistuu aina!

Yhdestä sukulaispiano- esiintymisestäni sain GinaTricon 30€ lahjakortin. Fiksuna tyttönä ensimmäiset 2 viikkoa selasin Ginan nettisivut monta kertaa läpi ja mietin tarkkaan mitä oikeastaan nyt tarvitsisin. Ja pääsin lopputulokseenkin. Ehdoton must have talveen on iso, pitkä neule. Mutta toisaaltaan kesällä ei tultu ostettua mitään niittikuosista, joten niittiäkin teki mieli.. Tänään sitten vihdoin ja viimein koulun jälkeen hyppäsin bussiin ja menin omassa rauhassa kiertelemään Turkuun. Ja kun nyt Turussa oltiin, kävin katsomassa tänään tulleen uunituoreen Robert Pattinsonin leffan "Cosmopolis", joka taisi kyllä tuottaa pienoisen pettymyksen..
Kumminkin. Viiden eri paidan jälkeen olin jo miettimässä, enkö löydä mitään tällä reisulla.. Hah, kunnes sitten eteen tupsahti kaikki mitä olin tarvinnut. Ehkä hieman väärässä muodossa, en meinaan ollut suunnitellut ostavani neljänkympin shortseja! Talveksi! Mutta legendaarisesti sydän tahtoo mitä sydän tahtoo! Ja mun sydän tahtoi nuo täydelliset, hieman revityt, armeijan vihreät (joka sekin syksyn trendiväreiksi noussut) niittishortsit. Rakkaat shortsini, lupaan käyttää Teitä keskellä talvea kahdenkympin paukkupakkasissa, oli kuinka kylmä tahansa! Oli siinä kyllä vanhemmilla ilmettä kerrakseen kun selostin kotona silmät innosta kiiluen tuhlanneeni neljäkymppiä shortseihin syksyn kylmetessä. Sunnuntaina täytyy käydä ostamassa Raision Ginasta se ihana valkoinen neule noiden shortsien pariksi... Niin, ja uusi takki.

^Materiaalirakkauteni

Letit! Letit! Letit! Mä halun letit! Ja sellaset väsäsinkin. Kuvia kaikista hienoista kampauksista tulee nyt vähän joka suunnasta, siitä sitten torstai illan inspis. En mä mitään ohjeita jaksanut kaivaa, kuhan rupeisin kokelemaan miten se normiletti saadan tota päänvartte kulkemaan, ja loppujen lopuksi ja simppeli on. Kun sen rytmin siitä tajuaa (: Näillä hiuksilla hiihdettiin Turussakin:

 
Viikonloppu tulee kyllä omalla kohdallani tarpeeseen! Paljon taas tapahtunut parin viikon aikana, hih, toivottavasti en nyt unohtanut mainita mitään suuria kohokohtia (: Nii ja tosa viel mun yks kuvispiirrustuskin näytille!





Joo, noihin mun muokkausmietintöihin on aina hyvä lopettaa!

-alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti