3. elokuuta 2012

kaiken maailman ihmeet

Nyt kyllä tunnen pienen omantunnon pistoksen. Apua, miten aika menee nykyään niin nopeasti? Kesä kun alkoi oli tarkasti tiedossa, mitä pitää tehdä mihin päivään mennessä mutta eihän sitä ole kerennyt kuin asioita sotkemaan, empä tiedä mistä pitäisi aloittaa syksyllä kun takaisin kouluun päästään.
Kyllähän sitä kaikkea "mukavaa" on kerennyt tekemään! Leffassa ja Turussa on tultu käytyä, vaatekappiin on ilmestynyt varmaan parikymmentä uutta kappaletta ja viikon rutiineihin kuuluu vähintään kahden leffan vuokraaminen Raision FilmTownista. "Harrastan kulttuuria" uskottelen itselleni. Ehkä mun lomailut on nyt lomailtu ja aika rueta ajattelemaan syksyn aikatauluja.

1. Mp3 päivitys: Hoidettu. 55 uutta kappaletta ja lisää on tulossa. Pari vanhaa helmeä löysin vuodeltaa 2008, The Fray:n "how to save a life" ja "you found me", sekä The Scrip:tin "breakeven". Weekend festareita odotan innolla vieläkin! Nyt kun on saatu asukokonaisuuskin sinne kerättyä. Beiget shortsit + musta toppi + punainen rento kauluspaita + olkihattu + sulkakorut + mustat Converse All Star-tennarit = täydellinen asu Donkeyboyn ja Hurtsin kuunteluun. Muutama levyostos pitäisi vielä tehdä cdon.com:ista. Maroon 5:n uusinta levyä kun ei vaan voi missata...

2. Päivitä blogi: Hoidossa parhaillaan. Vasta nyt huomaan kuinka olen kaivannut omien asioitteni rupattelemista nettiin. Näin yöaikaan se on varsin rentouttavaa, melkein yhtä rentouttavaa kuin yksin leffassa käyminen. (viime kerrasta on viikko, kävin katsomassa "Matkalla"- leffan) Nyt varmasti huomaatte myös bannerin vaihtuneen. Tulipa hyvä olo kun sai sen vaihdettua. Ja jos totta puhutaan, rakastan tuota uutta! Kerrankin olen ylpeä päähänpistoksistani.

3. Opettele Ludvig Schytten "Lehmuksen alla": Hoidossa... Ainakin melkein. Klassisten kappaleitten opetteleminen on vain niin vaivalloista. Ja kesällä harvoin jaksan nähdä vaivaa minkään asian eteen. Joskus on vain pakko.

4. Viimeiset shoppailut ennen kasi luokkaa: Täytynee käväistä Turussa taas joku päivä.. En pääse näköjään kierteestäni eroon. Mutta täytyyhän tytöllä farkut olla! Ja tällä tytölle ei tällä hetkellä ole oikeita farkkuja.. Myös uusi koululaukku olisi ihan jees.. Vanhan kun taisi heittää henkensä koulun käytäville viime vuonna. Olen katsellut Accsesorizze:sestä paria kivaa. Tämän vuoden laukkumuoti on ehdottomasti isot käsilaukut, jotka muistuttavan ehkä hieman reppua kanto muodossa. Tuollaisen vaalean sopu hintaan olenkin löytänyt. Täytyy käydä hakea omakseni! Niin ja lähettää Ellos- tilaus menemään! Yksi kesäni parhaista löydöistä on ollut ruusukuvioiset sukkahousut, joista maksoin hädintuskin kolmea euroa. Sellaisista olen haaveillut jo kauan, viimein löysin.

Kaikkea meidän piti Saaran kanssa kesällä tehdä, mm. mennä muumimaailmaan terästämään vanhoja muistoja, mutta sekin retki taitaa nyt siirtyä seuraavaan kesään..
Mummolassa olen kyllä yhtinyt lomailla (: Kukapa ei? Musiikkia korvanapeista, kamera käteen ja metsäpolkua pitkin tarpomaan kohti rantaa. Taas yksi näistä sadoista rentoutumiskeinoistani.



Mummolasta löysin muutenkin mielenkiintoisen esineen. Suomen Kuvalehden. Vuodelta 1924! Se oli kyllä hienoa luettavaa. Ja oli pakko napata parista jutusta oikein kuvakin. Kyllä on ollut tylsää tuon ajan ihmisillä..



Oi kyllä. Tuo viimeinen kuva on kyseisen aikakauden muotiartikkeli. Naisten puvut kuvastat hienosti 1900- luvun alkua. Naisellisuutta ja eleganttia. Itse näen pikkulapsen asussa hivenen nykypäivääkin. Joten päätin kokeilla toimiiko visioni:



Tuollaista laukkua himoitsen itsekkin, mutta empäs nyt kahta viitisen kympin laukkua samalla kertaa kumminkaan pysty ostamaan.. Harmi sinänsä. Ehkä vielä joku päivä!
Syksyn nuosevat värit ovat ehdottomasti sinapin keltainen, laivaston sininen ja viininpunainen. Kun on nyt noita syksyn uutuuksia katsellut, tyyli jatkuu aika samana kuin viime vuonnakin, sulkaa, printtiä, paksuja neuleita.. Tuollaisiin vaatteisiin voisin tuhlata koko pienen omaisuuteni!

Kuka haluaisi hypätä benji hypyn? MINÄ! Ainakin Turun Down By The Laiturissa siltä tuntui. En sitten tiedä olisinko jänistänyt tornissa ja halunnut alas... Kumminkin. Houkutus oli kova, ei vain ollut 70€ laittaa minun typerään hyppyyni. Tuokin asia siis taitaa siirtyä hamaan tulevaisuuteen. DBTL asustani kumminkin pidin kovasti!



Tähän on varmaan hyvä lopetella ennen kuin keksin lisää aiheita mistä höpöttää... Loppuun vielä oma muokkaamat mietelauseet.




Ja muistakaa, vielä on kesää jäljellä! (;


-alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti