8. elokuuta 2012

empä ois itsestäni taaskaa uskonu


Olen hyvin laiska siivoamaan, järjestelemään, korjaamaan, imuroimaan, pyyhkimään, ylipäätänsä pitämään mitään siistinä tai hyvässä järjestyksessä. Oli kyse sitten oman huoneen valokuvista, vaatekaapin vaatteista, ratsastus kamppeistani tai piano nuoteista, jotka tälläkin hetkellä lojuavat olohuoneen lattialla.. En ole ylpeä, mutta myönnän asian. Silti, otan stressiä missä milloinkin jokainen tavarani on. Monta kertaa olen sydän kurkussa etsinyt Mpkolmostani (joka kuuluu ehdottomasti tärkeimmät tavarani top5 listan kärkeen) kun olen sen johonkin pöydän nurkkaan jättänyt. Sadat nuottini ovat sekaisin keskenään sekaisissa pinoissa joita joutuu selaamaan tunti kausia, jos haluaa löytää tietyn kappaleen. Tänään kun hankin uuden penaalin kynilleni, ovat nekin mystisesti kadonneet. Tyypillistä. Täytyy vain toivoa, että iän karttuessa järjestelmällisyyteni kasvaisi hitusen. Tai sitten tarvitsen hyvin tarkan miehen.


Kumminkin, onhan niitä mielenhäiriöitä kullakin, minullakin. Tänään tuli käytyä Myllyssä, uudet kuteet ja kamppeet.Vihdoin ja viimein tuli ostettua viininpunaista, siitä kun olen haaveillutkin. Kotiin kun pääsin, kohtasin taas painajaiseni. Vaatekassit, korut ja ratsastustarvikkeet. Jalkoja särki, en olisi jaksanut rueta purkamaan kaikkea ja laittamaan kaappeihin. Ja sitten se toinen puoli minussa pisti vastaan. Äkkiä koin valtavan tarpeen heittää kaikki vaatteeni lattialle, viikata takaisin kappiin ja vielä kuvata kaikki kesällä ostamani vaatteet. En tiedä mistä tuo viimeinen tarve tuli, kaipa halusin jonkinlaisen konkreettisen käsityksen mitä tulen vielä syksyllä koulussakin käyttämään, mitä yhdistellä mihinkin ja niin pois päin. Siitä syntyi Summer Collection 2012. Ensimmäistä laatuaan.

Ihan kaikkea en kuvannut, esim. kaikki kaula-, ranne- ja korvakorut jätin listasta pois. Ja voi olla että muutama vaatekappalekkin on unohtunut. Mutta eipä se mitään. Kokonaiskuva vaatteista ja kengistä (plus ihana olkihattuni ja koululaukku jonka ostin tänään) jotka olen ostanut kesän aikana. Anteeksi kuvien laadusta, lupaan hankkia paremman kameran skootterin sijasta ensi jouluna.



Tuohon laukkuun ihastuin.. Se on iso, mustaa tekonahkaa, tilava, rento, kivan näköinen, kaikin puolin mahtava... ja varmasti hajoaa vuoden aikana useampaan otteeseen. Jos Puman neljänkympin 'merkki' laukku ei kestänyt koko vuotta käsittelyssäni, miten H&M:n viidentoista euron 'kivakaupunkilaukku' voi? No, ehkä se yllättää minut positiivisesti.
^Nuo sukkahousut (molemmat) ovat olleet ehdottomasti kesän muodikkaimpia ostoksia. Rakastan niitä. Mutta myönnetään, osaampa nimetä heti muutaman vaatteen, jotka ovat tarttuneet ale:ista heräteosto mielessä..
Ratkesin muuten taas. Filmtown on uusi paras kaverini, se ei petä koskaan. Kaksi uutuuskauhua Saaran kanssa katseltiin tuossa yksi ilta, Paranormal Activity: Tokyo Night ja The Devil Inside. Paranormal, kuten aina, oli oikein hyvä, tuo toinen ei sitten niinkään hetkauttanut. Samana yönä, neljän ja kuuden välisenä aikana, piirsin Saarasta kuvan. Sanon aina äidinkielen opettajallenikin, että olen yötaiteilija. Pitää paikkansa. Ei siitä nyt ihan näköistä tullut, mutta muuten mielestäni ihan ok ihmiskuva.


Saarakin lupasi tänne kirjoitella kun kiireiltään ja kynsien kasvattamiselta kerkeää! Sitä odotellessa (:
ps. huomatkaa uudet esittelyt meistä kahdesta tuolla ihan alhaalla! Aikani kuluksi tuollaset sitten värkkäsin, ihan kivat niistä tuli.


-alisa

1 kommentti: